اطلاعيه معاونت آموزشي موسسه آموزش عالی سینا در خصوص تشكيل كلاسها به صورت غيرحضوري

دانشجویان گرامی موسسه آموزش عالی سینا

ضمن آرزوی سلامتی برای شما و خانواده محترم، امیدواریم با بهبود شرایط پیش آمده به دلیل شیوع ویروس کرونا، هرجه سریعتر شرایط برای ادامه حضور شما در دانشگاه و ادامه فعالیت دانشجویی فراهم گردد. استحضار دارید با عنایت به عدم امکان ادامه فعالیت موسسه به صورت حضوری،کلاسهای درس به صورت مجازی ادامه می یابد.

از آنجا که زمان بهبود شرایط قابل پشبینی نیست، موسسه آموزش عالی سینا مقرر نموده است که تشکیل کلاسها به صورت مجازی در سال 99 نیز تداوم یابد.

همکاران و اساتید گرامی موسسه تلاش خواهند کرد با بهره گیری از همه امکانات موجود، زمینه را برای استفاده هرچه بیشتر دانشجویان عزیز از فرصت آموزش مجازی فراهم آورند تا تحصیل آنان با وقفه روبرو نشود.

بدین منظور دانشجو باید از اپلیکیشن پیام رسان واتساپ و عضویت در کانال موسسه آموزش ها را دنبال کند. آدرس لینک کانال موسسه بدین ترتیب می باشد:

۱۰ فروردین ۱۳۹۹ 16:25

نماد اعتماد الکترونیکی

آيين نامه تشويقي دانشجويان ممتاز مؤسسه آموزش عالي سينا ۲۰ بهمن ۱۳۹۳
آيين نامه تشويقي دانشجويان ممتاز مؤسسه آموزش عالي سينا
بدينوسيله در جهت ارتقاء كيفيت آموزشي مؤسسه و بمنظور قدرداني و تمايز دانشجويان مستعد و تلاش گر آئين نامه ذيل جهت تشويق ايشان مدون و مصوب گرديده است.

جزئیات تماس

تلفن: (031)55535480- 55535488

فکس: (031)55535480

ایمیل: info@sina.ac.ir